TEKSİAD, İstabul Valisini Makamında Ziyaretti

, June 18, 2014' de paylaştı, 236047 Okuma

Tekstilkent ve Sanayici İş Adamları Derneği (TEKSİAD) Yönetimi adına TEKSİAD Başkanı Tahsin Dinçer, Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Genel Sekreter Şenol Özyurt ve Muhasip İbrahim Güneş İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

 

 

Yeni yönetimin ilk ziyaretlerinden biri olan bu görüşmede Sayın Vali Mutlu, TEKSİAD Başkanı Sayın Tahsin Dinçer’i tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu. Görüşmede Tekstilkent’in için yapılacak çalışmalar ve daha hızlı bir kalkınma için oluşturulabilecek projeler ele alındı. Yapılacak olan çalışmalar, bölge esnafının personel ihtiyacı, ulaşımdan kaynaklanan sıkıntılar ve Tekstilkent içerisinde ki trafik sorunu TEKSİAD Başkanı Sayın Tahsin Dinçer tarafından ayrıntılı olarak dile getirildi. Dernek olarak çözüm önerileri olduğunu ve bu konuda destek istediklerini söyleyen Başkan Tahsin Dinçer, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu’dan olumlu yanıtlar aldı.

 

Sayın Mutlu, hazır olan projeler ulaştığı takdirde, TEKSİAD’a yapabilecekleri tüm çalışmalarda yardım edeceklerini ve bu konuda birlikte çalışacaklarını söyledi. Bu konudaki sıkıntıların yeni değil uzun yıllardır hali hazırda olduğunu vurgulayan TEKSİAD Genel Sekreteri Şenol Özyurt, ortadaki sıkıntılarla ilgiliacil müdahalelerin alınması gerektiğini anlattı. Tekstilkent’in iş adamları için avantajlı bir yer olduğunu vurgulayan Genel Sekreter Özyurt, bu avantajın trafik ve personel gibi birkaç sıkıntı yüzünden gölgede kaldığını ifade etti.

 

Vali Mutlu, dile getirilen sorunlar hakkında bilgisi olduğunu söyledi ve kurumlarının bölgeyle ilgili özellikle ulaşım alanında bazı çalışmalarının olduğunu söyledi. Toplu ulaşım için yapılması gereken çalışmaların olduğunu ve TEKSİAD’la beraber bu projelere başlayacaklarını ifade etti. Valiliğin Tekstilkent’e verebileceği destekler kademeli olarak aktarıldı. Dostane bir hava içerisinde gerçekleşen görüşme TEKSİAD Başkanı Tahsin Dinçer’in teşekkür etmesiyle son buldu. 

Henüz yorum yapılmadı