TEKSİAD, Tekstilkent’in Personel İhtiyacı İçin Harekete Geçti

, June 18, 2014' de paylaştı, 244437 Okuma

Tekstilkent Sanayici ve İş Adamları Derneği Tekstilkent Esnafı için yeni çalışmalara imza atıyor. Hızla atılan adımlar Tekstilkent’te büyük avantajlar sağlayacak. Bu bağlamda TEKSİAD Yönetim Kurulu, Tekstilkent Esnafını iyi düzeylere taşımak adına Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi'ni ziyaret etti.

 

4 yılda yüzbinlerce işsize iş imkânı sağlayan ESKAM, TEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tahsin Dinçer ile görüşme gerçekleştirdi. ESKAM ile bir araya gelen Yeni Yönetim Kurulumuz, görüşme sırasında Tekstilkent Esnafının personel ihtiyaçları hakkında bilgi verdi.

Yönetim Kurulu, Tekstilkent Esnafı için bir sıkıntı olan personel ihtiyacını çözümleme konusunda Esenler Kariyer Merkezi’nden yardım beklediklerini söyledi. Üyelerin en iyi kadroları oluşturabilmesi adına yardım sağlaması için ESKAM tarafından destek aldı. ESKAM, TEKSİAD Yeni Yönetim Kurulumuza destek  vereceğini ve bununla ilgili görüşmeler sağlayacağını söyledi. Buna müteakiben, görüşme ESKAM'ın TEKSİAD Yönetimi içi iyi dileklerde bulunmasıyla ziyaret son buldu.

Henüz yorum yapılmadı