TEKSİAD Başkanı İstanbul Kalkınma Ajansı’nda

, June 19, 2014' de paylaştı, 201984 Okuma

Tekstilkent Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde gerçekleşen yönetim değişikliğinin ardından çalışmalar hızla devam ediyor. Arka arkaya  firma ziyaretleri ve toplantılar yapan, projeler üreterek Tekstilkent’i hak ettiği yerlere getirmeyi, tüm Tekstilkent esnafını bir arada tutmayı amaçlayan yeni yönetim kurulu İstanbul Kalkınma Ajansı’na bir ziyarette bulundu.

         

TEKSİAD Yönetim Kurulu adına görüşmeyi gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tahsin Dinçer ve Genel Sekreter Sayın Şenol Özyurt, İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Doç. Dr. Abdülmecit Karataş ile bir araya geldi. Samimi bir havada geçen görüşmede Doç. Dr. Abdülmecit Karataş "Tekstilkent’e ve Tekstilkent ile ilgili projelerinize destek vermeye her zaman hazırız " dedi. Yoğun tempoda çalışmayı sürdüreceklerini belirten TEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tahsin Dinçer ise Tekstilkent’in önünün açık olduğunu, bunun için daha çok çalışılması gerektiğini bu yüzden Tekstilkentin geleceğine umutla baktıklarını ifade etti.

Türkiye'de ki 26 kalkınma ajansından birisi olan İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından verilen destek, kuşkusuz Tekstilkent'in geleceği açısından çok büyük önem arz etmektedir. İşbirliği olanakları, verdiği destek ve rekabet arttırıcı özellikleriyle TEKSİAD'ın İstanbul Kalkınma Ajansı'ndan  aldığı bu büyük destek Tekstilkent'inde küresel rekabette İstanbul'un en önemli temsilcilerinden birisi olmasını sağlayabilir. Alınan destek ile kuşkusuz Tekstilkent'i daha canlı, piyasaya daha hakim olduğu günler bekliyor.

Henüz yorum yapılmadı