Erkenden Sevinmeyin Kaçamazsınız Tek Tek Hesap Vereceksiniz

TEKSİAD , October 10, 2014' de paylaştı, 4177 Okuma
    Hiç bir proje üretemeyen adeta acizlik içerisinde derme çatma çalışmalarla ortaklarımızı kandırmayı adet edinmiş, çeşitli bahanelerin arkasına saklanarak kusurlarını örtme amacında olan Tekstilkent Yönetimi bu gün derneğimizi hedef alan ve arsızlıklarının aklandığını iddia eden bir yazı yayınlamıştır. Adeta kin ve nefret kusması şeklindeki yazı hakkında söz hakkı doğmuş ve aşağıdaki açıklama siz üyelerimizin bilgisine sunulmuştur.
 
 
 
    Bahsi geçen suç duyurusu 5 Temmuz 2014 günü Derneğimiz ve şahsımıza yapılan haksız ve gerekçesiz saldırılara ilişkin esenler atışalanı karakolunda yapılmış ancak daha kapsamlı  olan deliler, görüntüler ve şahitler ile destekli ikinci bir suç duyurusu olması nedeni ile takipsizlik kararı verilmiştir. Bu gün aklandıklarını iddia eden yönetim ve idare mensupları 5 Temmuz 2014 günü ve takip eden çeşitli tarihlerde derneğimize yaptıkları saldırılar dolayısı ile tek tek hesap vereceklerdir. Hukukun üstünlüğüne inanıyor derneğimize karşı yapılan hukuksuz saldırılar gereği ile ilgililerin tez zamanda adalet önünde hesap vereceğinden şüphe etmiyoruz. 
 
    Boşuna dememiş atalarımız " arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş " Tam da bu felsefe ile Siz ortaklarımızı, üyelerimizi biz engel oluyoruz da çalışamıyorlarmış diye kandırdıklarını sanan bu zihniyeti takdirinize bırakıyoruz.
 
Tekstilkentin gelişimi hepimizin ortak arzusu ve talebidir. Tüm ortaklarımızın memnun olacağı kararlar alınması ve bu kararların uygulanması için genel kurullar yetkilendirilmiştir. Genel kurul kararlarını hiçe sayarak kendi keyfi uygulamalarını yürütmeye ısrarla devam eden yönetim ve denetim kurulu üyelerine sesleniyoruz. ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEKSİNİZ. 
 
    Proje yapımı ve Tekstilkentin gelişimi için neredeyse bizi suçla küstahlığına varan açıklama için net cevabımızdır. Tez vakitte istifa edin ve o makamları kirletmekten vazgeçin ki Tekstilkentin gelişmesine engel olmayın. Alın gölgenizi gidin başka ihsan istemez. 
 
  Bilinmesini isteriz ki derneğimiz Tekstikent esnafını temsil noktasında çalışmalarımız var gücümüzle devam etmekte ve tüm esnaflarımızı derneğimize katılım noktasında davet etmekteyiz. TEKSİAD olarak her ortağımız ve kent sakinimize eşit mesafede çalışmalarımızı yürütmekteyiz.
 
   Yep yeni ve hak ettiği değere kavuşacak TEKSTİLKENT için lütfen bizi takip edin
1 yorum yapıldı
Şenol ÖZYURT
11 Ekim 2014

Türkiye Cumhuriyeti Anayasal kurallarla yönetilmektedir.Hiç bir kanunsuzluk karşılıksız kalmayaycaktır .Hukuk her daim galip gelecektir TEKSİAD olarak Adil yönetim , Eşit yetki kullanımı ve zülme karşı dik duruşuyla örnek bir davranış sergilemektedir.Tekstilkent yönetimi Korkuyu ensesinde hissetmesi çok zaman almadı, Bu daha başlanğıç sevgili üyelerimiz şunu bilmelidirlerki ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR Bu bağlamda Tekstilkentte haksız zülüme maruz kalmanız kaderiniz olmasın .