TEKSİAD'dan Anlamlı Ziyaret!

, November 28, 2014' de paylaştı, 115037 Okuma

Tekstilkent Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetimi(TEKSİAD) Esenler Belediye Başkanı Sayın Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret etti.

TEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tahsin Dinçer, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Arslan, Genel Sekreter Sayın Şenol Özyurt ve üyemiz İsa Üren’in katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette Teksiltkent’in sorunları üzerine görüşmelerde bulunuldu. Tekstilkent’in mevcut sıkıntıları ve bu sıkıntıların giderilmesiyle ilgili çözümlerin masaya yatırıldığı ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. TEKSİAD olarak Belediye Başkanı Sayın Tevfik Göksu’yu esnaf ve üyelerimizin mevcut sıkıntıları ile ilgili bilgilendirirken, şeffaf yönetim anlayışını benimsediğimizi de ısrarla vurguladık.

Ziyarette ayrıca; idari, hukuksal ve mali problemlerin yanı sıra, Esenler Belediyesinin orta ve uzun vadede Tekstilkent’e yapacağı yatırımlar ve ulaşım imkânları da konu edildi. 2017’de tamamlanması planlanan metro ağı ile ilgili detaylı bilgi aldığımız görüşme Belediye Başkanımızın iyi niyet ve başarı temennileri ile son buldu.   

TEKSİAD olarak Teksiltkent’in hak ettiği değere kavuşması için üst düzey görüşmelere devam edeceğimizi kamuoyuna bildiririz.

 

Henüz yorum yapılmadı