Derneğimiz Tekstilkent için ziyaretlerini sürdürüyor

Maşallah Çayır, July 25, 2014' de paylaştı, 4395 Okuma
   Tekstilkent Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz adına ziyaretlerine ara vermeden sürdüren Dernek Başkanımız Sayın Tahsin Dinçer ve Genel Sekreterimiz Sayın Şenol Özyurt bir dizi ziyaret ve görüşmeler daha gerçekleştirdi.
 
 
   Gerçekleştirilen ziyaretlerde Tekstilkent esnafının ve üyelerimizin kentimize olan ulaşım sıkıntıları yanı sıra kentimizin çevresindeki kavşakların düzenlenmesi, çevremizdeki olumsuz tüm durumların elden geçirilmesi gündeme alındı. 
 
 
   Bu kapsamda İstanbul valiliği, Ulaştırma bakanlığı istanbul 1. bölge müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Çevre Şehircilik bakanlığı İl müdürlüğün ve ilgili bir çok makam ile görüşmeler sağlandı.
 
Yapılan görüşmelerde gündeme alınan konular şöyle; 
 
1- Tekstilkentimizin avrupa istikametine otoban çıkışınına öncelik sağlanması
2- Kentimizin çıkış kapılarında kavşak düzenlemesi yapılması ve trafiğin akışkan hale getirilmesi
3- Mecidiyeköy, Bakırköy, Metrobüs ve raylı sisteme ulaşım için Transit seferler düzenlenmesi bu hususta belediyeden destek alınması
4- Kentimizi içinde ve çevresinde imara aykırı yapılaşmanın denetlenmesi
5- Kentimizin çevresinde çevreyi rahatsız edecek oluşumların durdurulması ve denetlenmesi
 
 
   Yapılan görüşmeler neticesinde tüm hususlarda ilgili makamlardan destek ve bilgi alan temsilcilerimiz sorunların çözümü noktasında takipçi ve talepçi olmaya devam edecektir. Yönetim kurulumuzu ve üyelerimizi temsilen yapılan ziyaretlerimiz hızlı ve kararlı şekilde devam edecek olup üyelerimizin refahını artırmak için devletin gülen yüzünü Tekstilkentimize çevirmek için çalışmalarımızı tüm gücümüz ile sürdüreceğiz. 
 
Henüz yorum yapılmadı