Bu Eğitimle Birden Fazla Projenizi Eş Zamanlı Takip Edebileceksiniz

, June 18, 2014' de paylaştı, 2209 Okuma

TEKSİAD’ın sunacağı “Proje Yönetimi” eğitiminde hedeflerin ve amaçların belirlenmesi ile zamanın önemini üyelerimiz daha iyi kavrayabilecek ve eş zamanlı projeleri yürütebilecek. Üyeler mevcut kaynaklar ile ihtiyaçları nasıl karşılayacağını, yöntemler hakkında geniş bilgilere bu eğitimle bulabilecekler.

 

 

Elinizdeki uygun kaynakları bilmiyor ya da mevcut kaynakların neler ile uğraştıklarını takip edemiyorsanız,  projeleri gerçekleştirmeniz oldukça zordur. Üstelik elinizdeki kaynakları sadece insan olarak değil, para, teçhizat, ekipman vb. olarak da düşünmeniz gerekir. TEKSİAD’ın sunacağı eğitim programı ile önünüzdeki projelerde ne kadar kaynağa ihtiyacınız olacağını belirlemenin yollarını öğreneceksiniz. Bu eğitimle gerçekçi planları ortaya çıkarmak ve olası gecikmelerin önüne geçmek mümkün olacak.

 

Eğitimin içeriğinde projelerin nasıl gözden geçirilmesi gerektiği, nasıl izlenmesi gerektiği ve nasıl dokümanter edilmesi gerektiği de detaylı ele alınacak. Başarı kriterlerini, kontrol ve onay noktalarını, projenin hem başında, hem ileriki aşamalarda nasıl belirlenmesi, değiştirilmesi gerektiği gibi başlıklar da eğitim esnasında üyelerimizle paylaşılacak. Ayrıca gerçekleşenlerle ilgili kayıtları tutarak, gelecekteki projelerin referans noktalarını hazırlamak, aynı hataların tekrarlanmaması için alınan önlemlerin neler olması gerektiği detayla TEKSİAD üyelerine aktarılacak.

Henüz yorum yapılmadı