Esenler Kaymakamı Makamında Ziyaret Edildi

, June 19, 2014' de paylaştı, 243553 Okuma

TEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tahsin Dinçer ve Genel Sekreterimiz Sayın Şenol Özyurt Esenler Kaymakamlığına tanışma ziyaretinde bulundu. Esenler Kaymakamı Sayın Yüksel Ünal'ı makamında ziyaret eden BaşkanSayın Tahsin Dinçer Tekstilkent esnafının sorunlarını çözme noktasında Kaymakamlığın desteğini talep etti.

 

Esenler Kaymakamı Sayın Yüksel Ünal, Tekstilken Esnafının yanında olduğunu ve yapılacak projelere destek vereceklerini ifade etti. Görüşmede Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Avrupa Fonu ve diğer destek merkezlerinin de içinde bulunacağı ortak projeler hazırlanmasına dikkat çekildi. Kısa sürede bir çalışma takvimi başlatılması için fikir birliğine varıldı.

 

Kent esnafının daha büyük ve hızlı adımlar atarak gelişmeler kat etmesin de desteğini esirgemeyeceğini belirten  Esenler Kaymakamı Sayın Yüksel Ünal, Dernek çatısı altında esnafın bir araya gelmesini çok önemsediğini belirtti. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tahsin Dinçer, TEKSİAD yönetimi ve Tekstilkentliler olarak Esenler Kaymakamı Sayın Yüksel Ünal’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Henüz yorum yapılmadı